MAÇ SONUÇLARI
BASKETBOLVOLEYBOL
HABERLERgeri >>
24/04/2022
KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR!
 
Uzun bir süreden bu yana https://www.mebpersonel.com/ isimli web sayfasında, kulübümüzü hedef alan asılsız haberler ile gündem oluşturulmakta ve 2008 yılından bu yana Türk Milli takımına oyuncu ve antrenör kazandıran, çeşitli kategorilerde Basketbol, Voleybol ve Cimnastik branşlarında İstanbul ve Türkiye dereceleri elde ederek, Türk sporunun önemli bir markası haline gelmiş “Teşvikiye Spor Kulübü”ne  yapılan bu saldırılar ilgili web sitesinde hala sürdürülmektedir.
 
Kendi yaptıkları önceki haberler ile dahi sürekli çelişen, mesnetsiz ve seviyesizce yapılan bu haberler ile ilgili olarak,avukatlarımız süreci takip etmekte olup,  tüm haklarımız saklı kalmak kaydı ile yüce Türk adaleti karşısında haberi servis eden, yayınlayan ve karalama kampanyasına dahil olan herkese karşı hukuk mücadelemizi başlattığımızı tüm sporcu ve velilerimize önemle duyururuz!!!
 
Sürecin takipçisi olacağımızı tüm şeffaflığı ile bilgilendirmelerimizi,  web sayfamız ve resmi sosyal medya alanlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bilmenizi isteriz.
 
Bugüne kadar ki onurlu yürüyüşümüz bundan sonra da tüm saldırılara rağmen sonsuza dek devam edecektir.
 
Haberin yayınlandığı sitede yazarının adını bile yayınlamaktan aciz sözde haber sitesi, kendisine servis edilen haberleri araştıramayacak kadar  habercilik ilkelerinden bihaberdir.  Oysa kendine gelen haberleri habercilik süzgecinden geçirip ufak bir araştırma yapıverseler gerçeklerle yüzleşeceklerdir. Teşvikiye Spor Kulübü Ülkemizde ki birçok spor kulübü gibi çalışmalarını yasalar çerçevesinde ilerletmektedir.
 
Binlerce sporcuya bugüne kadar spor bilincini aşılayan kulübümüzü karanlığa sürüklemek isteyenlere önemle duyurulur


BAŞARAMAYACAKSINIZ!



 
 
Saygılarımızla…
Teşvikiye Spor Kulübü 

Teşvikiye de Bu Hafta
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız B Takım
Rakip: Kuzey ışıkları
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 16:00 Resneli
 
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız A Takım
Rakip: Merve Dalbeler
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 17:15 Resneli
 
19 KASIM 2023 PAZAR
Voleybol MİDİ Takım
Rakip: Robert B 
Sarıyer Spor Salonu 
Servis: 15:00 Resneli

22 KASIM 2023 ÇARŞAMBA 
Voleybol GENÇ Takım
Rakip: Robert
Sarıyer Spor Salonu
Servis: 18:00 Resneli
 
Bizi Takip Edin
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Teşvikiye Spor Kulübü
design