MAÇ SONUÇLARI
BASKETBOLVOLEYBOL
HABERLERgeri >>
DÖRT DÖRTLÜK SEZON KAPANIŞI...
10/06/2014

CİMNASTİKÇİLERİMİZDEN DÖRT DÖRTLÜK SEZON KAPANIŞI....

 

9 Haziran Pazartesi Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Teşvikiye Spor Kulübünün cimnastik şubesi sezon sonu kapanış töreni veliler, sporcular ve  davetlilerin katılımı ile  gerçekleşti.

Sporcularımızın bireysel ve toplu olarak  yaptıklarını gösteriler büyük beğeni alırken, minik sporcularımızın heyecanına ortak olmak üzere gelen davetliler tribünleri doldurdular. Bu büyük katılım için tüm velilerimize ve cimnastik severlere teşekkür ederiz.

2.’sini düzenlediğimiz şölenimizde bizi yalnız bırakmayan, 28 yıl Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanlığı görevini sürdüren Sayın Atilla Örsel, Uluslar arası hakem Sayın Aliye Öztürk, Devlet opera ve bale sanatçısı Sayın Alev Baymur, Piyano sanatçısı Sayın Regina Akçıl, Dünya su altında kalma rekortmeni Sayın Namık Ekin’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu gösteriyi  hazırlayan Cimnastik şubemizin sorumlusu Filiz Varol, Cimnastik eğitmenlerimiz Berna AKSAR ve  Gökçe Özüyaman’a desteklerini eksik etmeyen Tolga ALTINIŞIK  ve Filiz ALTINIŞIK’a teşekkür ederiz.

Gösterilerden sonra Cimnastik grubunun hazırladığı leziz tatların bir araya geldiği, sohbetlerin ve mutlulukların bir arada buluştuğu kutlama yemeği de gecenin finalini oluşturmuştur. 

15 Haziran’da kış dönemi antrenmanlarını bitirip 23 Haziranda yaz dönemine başlayacak olan Cimnastik şubemizin yeni sezonda ki hedefi yarışmacı sporcu sayısını arttırarak yeni başarılara imza atacağı yönündedir. Desteklerini esirgemeyen tüm  sporcu veli ve dostlarımıza  bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, keyifli bir tatil dönemi diliyoruz.

Teşvikiye Spor Kulübü

Teşvikiye de Bu Hafta
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız B Takım
Rakip: Kuzey ışıkları
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 16:00 Resneli
 
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız A Takım
Rakip: Merve Dalbeler
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 17:15 Resneli
 
19 KASIM 2023 PAZAR
Voleybol MİDİ Takım
Rakip: Robert B 
Sarıyer Spor Salonu 
Servis: 15:00 Resneli

22 KASIM 2023 ÇARŞAMBA 
Voleybol GENÇ Takım
Rakip: Robert
Sarıyer Spor Salonu
Servis: 18:00 Resneli
 
Bizi Takip Edin
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Teşvikiye Spor Kulübü
design