MAÇ SONUÇLARI
BASKETBOLVOLEYBOL
HABERLERgeri >>
SAMPİYON TEŞVİKİYE...
15/04/2015
Dün akşam Caferağa spor salonunda oynanan Küçük Erkekler Seri B Final maçını kazanan takımımız  2024-2015 sezonu Küçük Erkekler Seri B şampiyonu olmuştur.
 
Sahada her top için yere atlayan şampiyonluk maçına yakışır, tüm velileri gururlandıran, insan üstü bir mücadele ve 1. lig kalitesinde basketbol vardı. Tribünlerin coşkusu takımımızı da iştahlandırdı.Maçın ilk basketinden son düdüğüne kadar skoru önde götüren takımımız maçı 56-46 kazandı. Maç boyunca usanmadan ve centilmence takımımızı  destekleyen taraftarlarımızın galibiyet sonrasında yaptığı meşale gösterisi görülmeye değerdi.
 
 
 
Teşvikiye Spor kulübü olarak, bu galibiyetle kulüp tarihine geçen teknik ekibimize, sporcularımıza tüm maçlarda bizlere destek olan velilerimize ve bu kulüp için maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek Türk basketboluna büyük destek veren Sayın Adnan ÇATAN’a bir kez daha teşekkür ederiz.
 
 
 
Maçlarımızı yöneten cefakar hakemlerimize de özel bir teşekkür etmek isteriz. Final maçımızda da hakemlerimiz çok zor bir maçı son derece adil biçimde yönettiler ve doğru yerlerde yaptıkları uyarılar ile sporcularımız bilgilendirerek onlara katkı yaptılar.
Teşvikiye de Bu Hafta
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız B Takım
Rakip: Kuzey ışıkları
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 16:00 Resneli
 
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız A Takım
Rakip: Merve Dalbeler
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 17:15 Resneli
 
19 KASIM 2023 PAZAR
Voleybol MİDİ Takım
Rakip: Robert B 
Sarıyer Spor Salonu 
Servis: 15:00 Resneli

22 KASIM 2023 ÇARŞAMBA 
Voleybol GENÇ Takım
Rakip: Robert
Sarıyer Spor Salonu
Servis: 18:00 Resneli
 
Bizi Takip Edin
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Teşvikiye Spor Kulübü
design